Hvis du elsker at handle lige så meget som mig, er chancerne gode for, at du allerede har prøvet at handle lidt tøj på nettet. Online shopping tilbyder stor spænding og bekvemmelighed for os travle mennesker. Når man skal jonglere arbejde og familie, er det meget få mennesker der finder tid for sig selv. Når man endelig har taget sig af alle tingene på arbejdet og derhjemme, er klokken typisk blevet så mange, at de fysiske butikker allerede er lukket. Men med det fantastiske udvalg af butikker, der er tilgængelige online, kan vi nu få adgang til et fantastisk udvalg af sortimenter og stilarter (hvoraf nogle normalvis kun er tilgængelige i udlandet), alt sammen med et klik på musen hjemme fra sofaen.

Hvad er fordelene ved online tøj shopping? Der er mange. Du kan gøre det i fred (tænk – ingen grædende småbørn eller provokerende teenagere der giver dig lyst til at forlade butikken) og i dit eget hjem (forestil dig at sidde der, i din yndlingsstol med en kop kaffe eller te) og lad fingerspidserne gøre arbejdet! Mængden af tøj, der kan findes i online butikker, er ofte også langt større end i en typisk fysisk butik. Du vil eksempelvis blive overrasket over at der er et Stort udvalg hos BXR når det kommer til boxershorts – hvor mange forskellige par underbukser ser du typisk i en almindelig tøjbutik? Og den bedste ting ved online shopping: butikkerne har åbent 24/7! Du kan handle når som helst det passer dig.

Selvom der kan være udfordringer ved at købe tøj online, er der her et par tips til at sikre, at din online shoppingtur bliver så smertefri som muligt.

 

Tip # 1 Vælg den rigtige pasform

Du ønsker ikke at spilde penge på tøj, der ikke passer. Hvis det er muligt, så køb tøj fra netbutikker med specifikke målinger af deres tøj. Butikker med størrelsesmærker som ‘Small’, ‘Large’, Size 10 og Size 12 kan variere, når det kommer ned til de faktiske centimeter og tomme-mål. Derfor er den mest pålidelige måde måde, at få den rigtige pasform på, at kende de faktiske centimeter eller tommer, som tøjet er i. En størrelse XL på én etiket kan svare til en størrelse Large for en anden. Chancerne er, at butikker, der er i stand til at tilbyde specifikke målinger, også er mere seriøse omkring deres forretning.

 

Tip # 2 Få dig selv målt

Hvis du skal have den rigtige pasform, skal du kende dine egne mål – helst ved at tage til en professionel skrædder. Hav så disse mål liggende på din computer, så du kan sammenligne med dem, når du handler på nettet. Hvis du ikke kan få taget mål af dig selv, så er den næste bedste løsning, at måle dit tøj. For at gøre det skal du blot lægge dem fladt på en hård overflade (for eksempel et træbord) og måle nøgleområderne, ved hjælp af et målebånd, på skuldre, armhule til armhule, ærmegab, talje, hofter og længde. Alternativt kan du, hvis du har et favorit mærke, hvor tøj passer dig godt, tjekke deres hjemmeside og se, om de oplyser de specifikke målinger for deres størrelser.