Videoer du ikke vil gå glip af

Hvorfor taber du dig ikke, når du træner hele tiden?

Dette spørgsmål har du måske stillet dig selv mange gange, og dette kan være virkelig frustrerende. Når man føler, at man arbejder hårdt for at tabe sig, og så ikke opnår nogle resultater, så kan det hurtigt blive meget demotiverende. Derfor er det vigtigt, at man prøver at finde ud af, hvorfor man ikke taber sig, og det kan du få nogle bud på i denne artikel.

Sund kost

Træning er desværre ikke det eneste man bør gøre for at tabe sig. Den sunde kost er også meget vigtig. Hvis man spiser meget usund mad, ved siden af sin træning, så kan dette være en årsag til, at man ikke opnår de forventede og ønskede resultater. Hvis man har svært ved at spise sundt, så kan man forsøge at strukturere ens kost ved at lægge en sund kostplan. Dette vil medføre, at man opnår en højere fedtforbrænding og kalorieforbrænding samt generel sundhed. Sundhed er vigtigt, hvis man gerne vil undgå diverse sygdomme, så kosten er vigtig. Det er blandt andet vigtigt, at man får mange vitaminer, hvilket man kan få igennem blandt andet frugt og grøntsager. Det er måske ikke altid det sjoveste at spise, men det betaler sig altså på den lange bane.

Bedre og mere struktureret træning

Selvom du oplever, at du træner hele tiden, så er det ikke sikkert, at du træner rigtigt. For at tabe sig, er det vigtigt, at man dyrker aerob træning, hvilket kan ske igennem fx løb og cykling. Det er fx ikke sikkert, at man igennem styrketræning taber sig voldsomt meget. Styrketræning er godt, når man gerne vil opbygge muskler, men det medfører ikke nødvendigvis det store vægttab. Derfor er det vigtigt, at man også får dyrket noget aerob træning. Man kan vælge at lave et løbeprogram, så træningen bliver mere struktureret. Hvis man ikke har tiden til at løbe lange ture, så kan man vælge at lave højintens interval træning, hvor man forbrænder meget på kort tid. Hvis man ikke er til løb, så kan man vælge at tage i fitness/træningscenteret, hvor man kan forbrænde på flere forskellige måder. Her kan man vælge at sætte sig på kondicyklen, eller man kan vælge at gå op på en stepmaskine eller en crosstrainer. Der er mange muligheder, og man kan også vælge at kombinere dem. Så længe man får pulsen op, så skal man nok forbrænde. Hvis man har svært ved at motivere sig selv, så kan man også vælge at få en personlig træner. En personlig træner kan hjælpe med, at din træning bliver bedre, og han/hun kan samtidig sørge for at presse dig optimalt, så du får mest muligt ud af din træning. Der er altså mange muligheder, så det er bare med at komme i gang.

Exit mobile version